Δελτίο τύπου "Βαρδάρη 2018"

Δελτίο τύπου "Βαρδάρη 2018"

Με νικητή το 13χρονο Βέλγο, Daniel Dardha ολοκληρώθηκε το 4ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά «Βαρδάρης». Αξιοσημείωτο, εκτός της νεαρής ηλικίας του σκακιστή, είναι ότι στον τελευταίο γύρο, αντιμετώπισε και νίκησε τον πατέρα και προπονητή του, Arben Dardha!

Ο «Βαρδάρης» φέτος διεξήχθη για πρώτη φορά σε 4 διαφορετικά γκρουπ δυναμικότητας.

Στα υπόλοιπα γκρουπ είχαμε την επικράτηση του Γιάννη Τσότρα της Ευβοϊκής Ένωσης Σκακιστών στο Β’ Γκρουπ, στο Γ’ Γκρουπ νικητής ήταν ο Στέλιος Σιούλας του Σκακιστικού Συλλόγου Ευόσμου-Κορδελιού, ενώ στο Δ’ Γκρουπ νικητής ήταν ο Ρουμάνος Robert-Gabriel Sava.

Αγωνίστηκαν συνολικά 254 σκακιστές από 12 χώρες.

Ο Σκακιστικός Όμιλος ΣΑΧ Θεσσαλονίκης και η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Αλλοστρόπος» θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσους βοήθησαν να διεξαχθεί ένα υπέροχο τουρνουά με τους καλύτερους όρους και ιδιαίτερα τους Χορηγούς επικοινωνίας, τον τηλεοπτικό σταθμό της ΕΡΤ3, καθώς και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς 95,8 και 102 fm, την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής, καθώς και τα Εκπαιδευτήρια «Βασιλειάδη» για το υλικό που μας προσέφεραν.

Επίσης, τους Νίκο Ντίρλη και Ηλία Κατσίκαρο για το live και το web TV, το Ξενοδοχείο Holiday Inn που μας στήριξε και μας προσέφερε κάθε δυνατή βοήθεια και φυσικά όλους τους διαιτητές που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να πετύχει ο Βαρδάρης.

Ειδικά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ηθοποιούς Στέφανο Ληναίο και Έλλη Φωτίου που μας τίμησαν με την παρουσία τους, το περιοδικό New In Chess και το διευθυντή πωλήσεων, Remmelt Otten, για τη γενναιόδωρη προσφορά τους, καθώς και την επίτιμη προσκεκλημένη ομάδα της Ρουμανίας, Central Chess Club του Βουκουρεστίου.

Ραντεβού του χρόνου!

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ

7ο

ΔΙΕΘΝΕΣ
ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

"ΒΑΡΔΑΡΗΣ"

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

++(30) 2310 866410

info@vardaris.com

Δημαρχείο Θεσσαλονίκης
Λεωφ.Βασ. Γεωργίου 1A
Αίθουσα Μανώλης Αναγνωστάκης
546 40 Θεσσαλονίκη
Ελλάδα

Δημαρχείο Θεσσαλονίκης