Δελτίο τύπου "Βαρδάρης 2019"

Δελτίο τύπου "Βαρδάρης 2019"

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 11 Μαρτίου το 5ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά «Βαρδάρης». Νικητής αναδείχθηκε ο Ισπανός GM Francisco Vallejo Pons, τον οποίο είχαμε τη χαρά και την τιμή να έχουμε ανάμεσα στους συμμετέχοντες.

Ο «Βαρδάρης» φέτος είχε ρεκόρ συμμετοχών που έφτασαν συνολικά τις 290, από 18 διαφορετικές χώρες και διεξήχθη σε 4 διαφορετικά γκρουπ δυναμικότητας.

Στο Β γκρουπ νικητής αναδείχθηκε ο Χαράλαμπος Κουτσιούμπας της Σκακιστικής Κίνησης Τρικάλων, στο Γ γκρουπ επικράτησε ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος της Σκακ. Ακαδ. ΕΣΘ «Γ. Ιωακειμίδης», ενώ στο Δ γκρουπ (κάτω των 8) νικητής ήταν ο Λουκάς-Γεώργιος Καρακώτσιος απο το Αθλητικό Σταυροδρόμι Γαλαξία.

Ο Σκακιστικός Όμιλος ΣΑΧ Θεσσαλονίκης και η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Αλλοστρόπος» θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους συμμετέχοντες, καθώς και όσους βοήθησαν να διεξαχθεί ένα υπέροχο τουρνουά με τους καλύτερους όρους. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Ξενοδοχείο Holiday Inn που μας στήριξε και μας προσέφερε κάθε δυνατή βοήθεια και φυσικά όλους τους διαιτητές που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να πετύχει ο «Βαρδάρης».

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Άγγελο Χαριστέα για τη μεγάλη τιμή να μας κάνει φέτος τις απονομές σε όλα τα γκρουπ, καθώς και την επίτιμη προσκεκλημένη ομάδα της Βουλγαρίας, ETAR Chess Club του Veliko Tarnovo.

Ραντεβού του χρόνου! 6ος Βαρδάρης :  27 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου 2020!!!